Mads Skjern i Matador:

"Michael Gade Thomsen gør det fortræffeligt som Mads Skjern. Specielt i de følelsesladede scener bliver der vist skuespil i meget høj klasse."

Claus Corfixens, matadoronline.dk

Jeppe i Jeppe på Bjerget:

"Hovedrollen bæres af Michael Gade Thomsen - en veteran på teatrets scene - og hans spil i rollen som Jeppe lever fuldt op til dansk teaters største præstationer i samme rolle: Osvald Helmuth, Buster Larsen m.fl."

Thorben Lundø, Jydske Vestkysten

Billy i Den Grønne Elevator:

"Michael Gade Thomsen brager igennem i Dronning Dorothea Teatrets opsætning af Den Grønne Elevator. Det er et utroligt talent, som teatret har knyttet til sig, der fra forestilling til forestilling imponerer mere og mere. Med en præcision, dynamik og et forrygende spil bringer han "elevatoren" hele vejen op og ned. En fornøjelse at opleve en så gennemført karakter."

Geert Madsen, Kolding Ugeavis

Konferencier i Nattens Dronning:

"I front for showet er Michael Gade Thomsen, der ses hér, dér og alle vegne. Som konferencier er han eminent, og i perioder er han ene om at banke velgørende rap humor ind i stykket."

John Petersen, Jydske Vestkysten

Christian i Festen:

"Michael Gade Thomsen har før vist stort komisk talent, men rollen som den på én gang tvivlende og beslutsomme Christian løser han med både overbevisning og nerve."

John Petersen, Jydske Vestkysten